Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

The importance of tvätt.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer

När man bor i en liten New York-lägenhet är prio 1 av uppenbara skäl inte att skaffa en tvättmaskin. Även om den hade varit gratis hade vi inte kunnat få plats med den någonstans i vårt lilla hem. Så man får hitta andra lösningar.

När jag först flyttade hit jag till en laundromat när jag skulle tvätta. Jag tyckte det skulle bli lite roligt. I filmer och tv-serier träffar folk ju alltid sin blivande pojkvän (kanske inte i mitt fall då), en ny vän eller någon annan spännande person när de sitter och väntar på att tvätten ska bli klar.

I verkligheten - not so much. Att sitta och vänta på tvätt är nog en av de mest långtråkiga grejerna man kan göra, och väldigt sällan träffar man på en person som man faktiskt vill prata med. Snarare brukar stället besökas av en och annan illaluktande skummis som ser ut att vilja sno ens kläder vid första bästa tillfälle. Inte idealt.

Sen jag flyttade hit ner till West Village har detta dock blivit ett mycket mindre problem. Tack vare den underbara tvättservicefirman runt hörnet på Cornelia Street kan jag gå och lämna min tvätt på morgonen och hämta ut den senare på eftermiddagen, nytvättad och vikt, för ca $10. Ingen slösad tid, inget oönskat umgänge. Är inte det perfekt så säg?

Lina

Åh det är såna här new york-inlägg jag älskar! Gärna mer sånt här!:)

2011-11-09, 17:01:29
Mia Elisa

Ja, det låter ju verkligen inte helt fel. :) Är du aldrig orolig över att lämna ifrån dig dina kläder? Konstig fråga kanske men... Haha :)

2011-11-10, 08:16:23
Hemsida: http://miaelisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback