Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tea, please!

Skriven .
Placerad i "New York, "
1 kommentarer
Nästan alla i New York verkar vara kaffe-människor. Folk springer omkring med take-awaymuggar från Starbucks och Dunkin Donut's till höger och vänster, och det känns på något sätt som att är det lite en del av storstadsstressen här. Själv dricker jag inte kaffe speciellt ofta (även om det blivit oftare på senare tid); dels för att min mage inte tål det så bra, dels för att jag inte vill bli beroende av koffein och dels för att jag inte tycker det är så himla gott. Så jag blev väldigt glad när jag häromdagen upptäckte ett nytt ställe på Bleecker St en bit ifrån min lägenhet: David's Tea.

Det är en modern liten teaffär som har alla möjliga sorters te i ännu fler olika smaker. Inredningen går i fina, färgstarka färger och den nästan överenergiska personalen går omkring med samples som man får smaka på. Alla tesorter finns att lukta på och man kan antingen köpa i lösvikt eller i färdigpackade paket. Dessutom säljer de söta muggar, tekokare, kannor och andra roliga småsaker - jag kan bli helt kär i såna kitchprylar! Har redan sett flera potentiella julklappar (till både mig själv och andra). Kari köpte ett kinesiskt oolong-te som ska vara väldigt renande för kroppen och hjälpa till med förbränningen, funderar på att gå dit imorgon och köpa det jag med.


Alexandra Kjellman

Åh, så bra! Jag själv avskyr kaffe, så det här tipset ska jag spara för framtida NY-besök!

2011-11-30, 06:46:00
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback