Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Oförberett prov

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer

Har ett prov i sociology som jag inte har pluggat till så mycket. Vet inte om det är ett misstag, men det känns som att det kommer gå bra ändå. Det är open notes så jag får ta med mig allt jag skrivit, borde inte vara några problem. Men håll tummarna för säkerhets skull! Kommer känna mig dum om det går dåligt bara för att jag varit lat.

Men först, yoga!

Celina

Ja harlem är verkligen speciellt. Och det är verkligen latinos överallt! Men jag gillar det, mexaren på hörnan har godaste nachotallriken jag NÅGONSIN smakar, 6 dollar?! Hehe ja säkert, vår lägenhet är helt nyrenoverad.



Det stället måste jag spana in, är det det yogastället du bloggar om här nedan? Min roomie yogar också, men för 50 dollar i veckan vilket känns lite surt om man bara går 1-2 gånger i veckan. Vill gärna hänga med någon gång! Just nu behöver jag dock spara lite pengar (man måste ju köpa yogamatta och sånt väl?)



Solarium är superdyrt. Måste ju gå att hitta något som åtminstone är lika dyrt som hemma.. Ja, hör du något får du gärna säga till :)



Kram!

2011-11-09, 21:29:20
Hemsida: http://celinas.se
Alexandra Kjellman

Avskyr oförberett prov, men ibland är det bra för man får ju skylla sig själv om man inte pluggat!

2011-11-10, 07:28:39
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
Alexandra Kjellman

Fast du verkar himla intelligent, så du klarar det säkert himla bra! =)

2011-11-10, 07:29:02
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback