Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Och nu är det helg!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Ännu en gång har veckan sprungit förbi och det är helg igen. Älskar helger nuförtiden. Mina dagar är ganska inrutade av rutiner och det gör mig lätt uttråkad, så helgen blir som ett blankt papper man kan fylla med precis vad man själv vill. På schemat för denna gång står promenad i Central Park på lördag (ska bli 16 grader och strålande sol) och sen middag hemma hos Eli, Elin och Sara på kvällen. Tror jag skippar utgång och bara fokuserar på att ha det så mysigt som möjligt (med lite plugg däremellan).

By the way, ett litet mattips: Cashewnötssmör.
Jag köpte det på Chelsea Market häromdagen. Det är som jordnötssmör fast gjort på endast cashewnötter - inget socker, inga tillsatser, inte ens salt. Supergott att ha på mackan tillsammans med lite färska jordgubbar, eller att doppa äppelbitar i. Ett gott och nyttigt mellanmål. Tror det finns i Sverige, annars är det enkelt att göra hemma med en mixer.



Alexandra Kjellman

Mums, så mycket gott!

2011-11-04, 09:13:53
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback