Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Kroppsideal

Skriven .
Placerad i "Fashion, "
4 kommentarer
Vaknade upp till en massa facebookstatusar där folk skrev om att de tittade på Victoria's Secret Fashion Show som visades på TV här igår kväll. Jag missade den (ingen TV), vilket är synd för jag tycker om att titta på den varje år. Får bli vid senare tillfälle helt enkelt.

Men tillbaka till statusarna. Det är rätt intressant att se hur alla killar skriver om att modellerna är deras drömtjejer, att dom går "ga-ga" så fort de tittar på dem osv. Samtidigt skriver alla tjejer hur de inte ska äta på flera dagar, hur de precis slängde sin sallad i papperskorgen etc. Hur sjukt är det egentligen? Visst, jag hade inte heller tackat nej till att vara super-vältränad och megasnygg, men den här hetsen är så destruktiv. Även om många skriver det på "skämt" sitter det med 100% säkerhet kvar i huvudet på folk och ökar pressen att bli något annat än vad man är.

Som sagt, jag tycker själv om Victoria's Secret mycket och dessutom har jag själv tänkt sådär flera gånger förut. Hade t ex en bild på Miranda Kerr på skrivbordet en gång för att peppa mig själv att börja träna. Men ändå. Lite trött blir man.


Moa

Jag fattar inte att man låter det gå så långt. Ja, klart som fan man inte hade bangat på en kropp som deras men hur orkar man göra fixeringen till sitt liv? Att träna och vara sund är skitbra (haha, jag är väl inte riktigt det men min kropp är det inget större fel på) men inte fan tänker jag låta bli att käka min glass medan jag pluggar och äta pasta för att bli mätt och palla ta mig igenom dagarna med energi. Man kommer aldrig bli nöjd om man går runt och hoppas på att se ut som en VS-modell hela tiden för man kommer alltid att hitta fel på sig själv och aldrig tycka att man når upp till deras standard ändå.

2011-11-30, 15:02:06
HANNA

Hej! Skulle du kunna va så gullig och hjälpa mig med en sak..? Det står mer i mitt senaste inlägg "Minishopping!.. Igen". Tack så mycket! :)

2011-11-30, 16:35:26
Hemsida: http://hannalovisasol.se
choti

bra skrivet!

2011-11-30, 20:32:43
Hemsida: http://www.chotishots.blogspot.com
Cicci

jag känner med dig precis.. Sen tror jag många tex småtjejer glömmer att alla skapas olika.. Victorias modeller, eller modeller överhuvud taget är ju skapta smala och långa.. och kan därför jobba som modell. visst kan man träna som tusan och äta rätt.. men är man född 1.60 så förblir man lik förbannat 1.60 oavsett diet.. benen blir lixom inte längre.. :p

Ha en bra dag! :)

2011-12-01, 14:31:46
Hemsida: http://kikkiola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback