Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Happy Thanksgiving!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Godmorgon och glad Thanksgiving till er!

Idag är det totalt öde på gatorna utanför mitt hus för alla har åkt hem till sina familjer för att fira. Det är bara vi stackars icke-firande, icke-Amerikaner som inte upplever den här dagen så annorlunda än alla andra dagar. Men det gör ingenting! Vi har bjudit hem lite folk hit på lussekattsbak i eftermiddag, ska bli så mysigt. Kanske en aning tidigt, men det är ju faktiskt första advent på söndag så vi tänkte att vi kunde tjuvstarta.

Och de har faktiskt börjat julpynta rätt ordentlgit här i stan. Här inne på Macy's:


Thia

Sv: Förhoppningsvis tycker du att den är bättre :) Och om du förväntar dig att den är kass kanske du blir positivt överraskad. Sedan är jag en ganska antingen eller person haha. Så sådant som blir njaaaaae klingar inte riktigt för mig ,) Men förbered dig på ett "cringe moment" när varulvarnas hör varandras tankar, min lillasyster älskar dessa filmer och hon höll på att dö när den scenen kom. Men som sagt, det finns en del vackra scener också.



Och det är inte för tidigt för lussebullar ,) Vi ska baka imorgon.

2011-11-24, 18:01:40
Hemsida: http://mathildalundin.spotlife.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback