Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Besök hos okänd kändis

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Idag hamnade jag hemma hos en tjej här i New York som tydligen är nyhetsankare på tv-kanalen CBS. Hon var supertrevlig men jag hade ingen koll alls på vem hon var. Var tvungen att googla henne när jag kom hem och det visar sig att hon dejtar David Arquette, Courtney Cox's ex. När jag var där sa hon att hennes pojkvän skulle komma lite senare till lägenheten. Borde kanske stannat en stund till?

Alexandra Kjellman

Haha, så fräckt!

2011-11-23, 07:02:28
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
Sandra

Jag tycker att det är jätteintressant att följa din blogg, men det är lite svårt att läsa den. Ganska ofta lägger sig reklamen mitt över inlägget så att man inte ser texten, och den går inte att ta bort. Det är främst när man går in via ett enskilt inlägg, vilket jag alltid gör eftersom jag följer din blogg på Bloglovin. Jag tänkte bara att det kan vara bra för dig att veta det, och keep up the good work! :)

2011-11-23, 19:58:16
Sofie Lundberg, bloggar från New York

Tack Sandra, för att du påpekar det! Jag har försökt få bort det men har verkligen ingen aning om hur. Ska prata med min syrra som är kod-experten och se om hon kan lösa det :-)

2011-11-24, 15:27:04
Hemsida: http://lundbergsofie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback