Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

A little different

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Kvällen har varit mycket intressant, rolig och annorlunda. Jag var på ett party hostat av organisationen Models for Peace, som min vän Elin är engagerad i. Den hölls i en lokal på 14:e våningen i ett hus i Midtown, tydligen samma lokal som bland annat P Diddy spelat in sin TV-serie i. Stället var fullt av intressanta, lite knäppa, väldigt roliga och unika människor, och jag hade riktigt kul. Bland annat tack vare dessa saker:

- Pratade med en glad nya zeeländare som jobbar med kärnvapenfrågor för FN och som gärna berättade allt om sitt spännande arbete.

- Träffade editorn för Idoll Magazine, en ny tidning som han startat upp. Han var nog en av de sjukaste personerna jag pratat med, men riktigt rolig.

- Åt världens godaste banana pudding

- Fick höra lite skränande musik från finlandssvenska rockbandet Naked som var där. Fick dessutom (väldigt ovilligt) se leadsingerns rumpa när han drog ner byxorna för att visa sin tatuering

Alexandra Kjellman

Haha, det låter verkligen som en intressant kväll!

2011-11-13, 09:19:49
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
Sara

Det är en annons framför inlägget så man inte kan läsa (läser via bloglovin)

2011-11-13, 20:20:21
Hemsida: http://littlenova.blogg.se/
Melody

Jag har aldrig ens hört om Naked, ska kallas upp snarast! :)

2011-11-13, 21:35:42
Hemsida: http://melodymarvelous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback