Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Out of the comfort zone

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Elin lyckas alltid hitta på saker som är lite utöver det vanliga och dra med mig ut ur min comfort zone. Sist var det när vi gick Luciatåg inför en massa människor på Hudson Terrace. Tidigare skulle jag inte få för mig att ställa mig och sjunga inför folk, åtminstone inte efter min 13:e födelsedag, men Elin lyckades övertala mig och det var riktigt kul.

Den här gången är det något ännu mer o-Sofieigt. Vi ska nämligen gå med i en parad på lördag! Earth Celebration heter det och vi ska bli sminkade och uppklädda till olika naturväsen, djur etc. och gå en fyratimmars paradpromenad längs hela Hudson River. Jag hade aldrig kommit på idén själv och jag är fortfarande lite osäker på hela grejen, men Elin har övertalat mig så nu ska vi tjejer göra det tillsammans på lördag. Jag tror nog ändå att det är bra att kliva ur sin bekvämlighetsbubbla och prova på något nytt. Det ska definitivt bli spännande!

En av kostymerna från förra året:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback