Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

New York-tips: Shake Shack

Skriven .
Placerad i "New York-tips, "
5 kommentarer
Om du letar efter världens godaste, saftigaste hamburgare behöver du inte lägga flera hundra kronor på att äta på en fin restaurang. Shake Shack är en utomhusrestaurang, nästan som ett finare gatukök, som ligger mitt på Manhattan. De öppnade för inte så längesedan, år 2004, men är redan vida omtalat för sin goda mat. De har öppnat på flera ställen, bland annat i Miami och (lite otippat) Dubai, men den allra första restaurangen är den här i Madison Square Park. Köerna är ofta långa men det är värt väntan, och att sitta i parken under bar himmel en härlig sommarkväll är inte helt fel.

Pris: hamburgare med pommes, ca $8
Plats: i sydöstra hörnet av Madison Square Park





Sara

Åh vad du läskas :P

2011-05-04, 16:46:45
Hemsida: http://littlenova.blogg.se/
Katja

Hej. Först vill jag passa på att säga att jag gillar att kika in på din blogg trots att jag nästan är dubbelt så gammal som du. Härliga bilder och trevligt skrivet, så tack!

Jag håller fullständigt med dig beträffande Shake Shack. Hamnade där av en slump sist jag var i NYC för snart 2 år sedan. Hundra meter kö var det vid det tillfället, men det var värt att vänta på. Nu åker jag till NYC på tisdag igen och åtminstone ett besök bör jag nog hinna med och det ligger ju bara ett stenkast från hotellet.

Ha en bra dag och keep up the good work, vad gäller din fina blogg!



Hälsningar, Katja

2011-05-04, 16:57:23
Hemsida: http://klorinhaxan.blogg.se/
johäänna's Make up, clothes och trams.

Det både låter och ser supergott ut!

2011-05-04, 17:26:52
Hemsida: http://theniceness.blogg.se/
Michelle

Haha jag praktiserar i dubai varje år och nu senast när jag var där förra månaden så var det väldigt mycket reklam om att de skulle öppna där! så det verkar värt att gå dit om några månader när jag är tillbaka! :D

2011-05-04, 22:14:19
Hemsida: http://michelle.spotlife.se
Cicci

Mmm de ser supergoda ut!!

Lite mindre än tex mcd-burgare?

Bör man kanske ta två?? :)

2011-05-05, 11:54:18
Hemsida: http://kikkiola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback