Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Mamma och dotter på klubb

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Jag var ute en sväng igår och det var trevligt som vanligt. God mat, bra musik - och inte en droppe alkohol drack jag vilket innebar ett skönt uppvaknande på morgonen idag.

Det var en grej som var lite speciell som jag bara måste skriva om. Vid vårt bord vid middagen satt det en ung tjej, hon kan inte vara mer än 15 eller 16 och har antagligen precis kommit till New York för att börja modella. Att hon är så ung är egentligen inte så konstigt, det är många unga modeller som fort blir introducerade till utelivet så fort de flyttar till den här staden. Men det som var speciellt med den här tjejen var: hon hade sin mamma med sig! Det är sant, tjejens mamma stod under hela middagen några meter ifrån och spanade på sin dotter. Det blev lite underlig stämning kring bordet måste jag säga, och jag blev väldigt fascinerad av hela grejen. När vi sen gick ner till klubben följde hon med och stod hela tiden en bit ifrån bordet och höll ett öga på tjejen.

Förlåt, men är inte det en väldigt konstig grej? Jag menar, om man inte vill att ens dotter ska ut och festa vid 16 års ålder; låt henne inte gå ut överhuvudtaget då? Det hade ju inte varit konstigt att som mamma ställa krav på att ens unga barn inte ska ut och klubba på kvällarna, men att följa med och stå i bakgrunden hela tiden känns rätt skumt. Och har hon inget bättre för sig en lördagkväll? Hon var definitivt inte speciellt ung, mamman, och kul verkade hon inte heller ha det. Man kan självklart hävda att hon är en ansvarsfull mamma och att hon ställer upp för sin dotter etc. etc. Men ärligt. Det är faktiskt inte normalt att ta med sin mamma ut på en klubb där snittåldern är 21.

Underligt det där.

A

Låter ju jättekonstigt! :)

Jag som har en dotter på 15, skulle nog göra som du sa; säga att det inte var ok att hon hängde på klubbar för vuxna.

Men att stå och övervaka?! Näää!

Det hade väl i så fall varit bättre om hon satt med vid bordet och pratade och var lite social. Det hade ju verkat mindre skumt i alla fall. :)

2011-05-24, 14:00:20
Hemsida: http://minsoffa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback