Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Läderjacka, where art thou?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Hihi, fick mig ett litet gott skratt när jag läste kommentarerna på fotografi-inlägget. Självklart menade jag $3.9 miljoner, annars hade det varit lite lustigt. Och det är möjligt att hon är välkänd, jag gjorde nog inte min research så bra utan litade bara på den amerikanska sida jag hittade bilden. Man lär av sina misstag! :)

Världens tråkigaste hände mig idag, och jag lovar att det är för att jag var så himla glad och lycklig imorse. Efter jag kom hem från min träff med Hannah upptäckte jag att jag inte hade min skinnjacka med mig. Panik! Sprang hela vägen tillbaka samma gator vi hade gått på ner till vattnet där vi hade suttit på en bänk, men den var puts väck. Blev så otroligt irriterad på mig själv, det är typiskt mig att tappa bort saker.


Jag och min saknade läderjacka i Brooklyn 2010


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback