Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Dumhet & lila monster

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Resan hem från New York igår var faktiskt en av de jobbigaste i mitt liv. Och det var inte p.g.a. askmoln, förseningar eller annat som brukar vara problemet när man flyger. Nej, det var tack vare vår egen idioti.

Vi hade nämligen för oss att vårt flyg gick från JFK Airport. Det var det vi hade pratat om i flera veckor innan och ingen av oss kom på tanken att dubbelkolla. De senaste dagarna har vi alla haft sjutusen saker i huvudet och det här var en grej som bara gick förbi oss totalt. För självklart visade det sig, när vi stod på JFK och skulle kolla upp vilken terminal vi skulle ta oss till, att vi inte alls skulle till någon terminal på den flygplatsen utan till Newark Airport - på andra sidan stan. Efter ett par minuter av total tyst panik fick vi springa till en taxi som kunde ta oss till Newark. Självklart hamnade vi mitt i rusningstrafiken och fick stå i långa köer stod del av resan. Jag tappade rätt mycket tro på att vi någonsin skulle hinna med flyget.

Men, 1,5 timme senare och $120 fattigare hann vi in på Newark, där incheckningen fortfarande var öppen. Vi hann till gaten med en marginal på ca 30 minuter, totalt överlyckliga att vi klarat det. Resan härifrån gick hur bra som helst, inte ens Island där vi mellanlandade krånglade till det, och klockan 14.00 svensk tid landade vi i Köpenhamn. Så härlig känsla att vara framme, trots regn och betydligt lägre temperaturer än New York. Jag är hemma!


Fröken Karin var en riktig show-stopper i sina Mimmi Pigg-öron och lila monsterväska. Speciellt sistnämnda var väldigt uppskattad och blev target för beundran av många. Till och med vår flygvärdinna frågade om hon kunde ta kort på Karin med väskan för hon tyckte den var så söt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback