Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Askmoln!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Idag ar jag pa ett riktigt trakigt humor, och det ar varken kul for mig eller stackarna som maste sta ut med mig. Den senaste tiden har jag blivit otroligt PMS-ig en gang i manaden. Det ar ju vanligt och nagot manga ar vana vid men for mig ar det nagot nytt och det far mig att fundera pa om jag kanske borde byta p-piller? Eller kan det vara nagot annat? Nagon som har erfarigt nagot liknande far garna ge lite tips.

Nu sitter jag i skolan, har lektion om tio minuter. Det har regnat hela dagen sa jag och Louise har inte gjort sa mycket annu, men ikvall ska vi i alla fall till Times Square och ga pa bio. Tankte se Water for Elephants, har hort att den ska vara bra. Hoppas att jag ar pa mycket battre humor da ocksa!


Caroline

Hej! Det här med pms är aldrig kul, brukar bara vara lite lättirriterad men går snabbt över. Några tips har jag tyvärr inte. Jag var på Water for elephants för någon timme sen. Vad tyckte du?

/Caroline

2011-05-04, 23:50:21
Hemsida: http://toklin.blogg.se/
angie

Åh den filmen är underbar!! Längtar tills den kommer ut på dvd så jag kan se den många gånger till! =)

2011-05-05, 00:25:45
Hemsida: http://stylings.blogg.se/
Frida

Jag äter Neovletta 28. Vet inte vilka du äter men på mig funkar de jättebra, sen är det ju från person till person hur kroppen reagerar på ett p piller. Jag har iallafall fyra dagars mens och det påverkar inte mitt humör överhuvudtaget =). Sen är det jättelätt att skjuta upp mensen med dessa piller också. Hoppas det hjälpte lite. Kram

2011-05-06, 13:33:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback