Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Advisement

Skriven .
Placerad i "Models & Mags, "
0 kommentarer
Guten morgen allesammans!

Är uppe med tuppen idag. Har ingen lektion men ska på en advisement session i skolan. Jag bokade in det förra veckan eftersom jag vill prata med någon om hur jag ska lägga upp mina studier för att få ut maximalt utav dem. Det kan vara lite krångligt ibland att ha koll på allt; vilka kurser som är obligatoriska, vilka som är bra att ha, hur man nästa år kan få credit för sitt internship etc. Nu hoppas jag att det är en engagerad person jag får att göra med, så att det inte blir som sist i Skottland. Där blev man tilldelad en "mentor" som man skulle träffa i början av terminen. På mötet frågade han saker från ett papper typ, "How do you enjoy it here?", "Is there anything you would like to talk to be about?", utan att lyssna eller verka det minsta intresserad av mina svar. So much for mentor.

Abbey Lee är cover face för Vogue Russia nu i April. Pretty as ever. Det är något med den där fröken Abbey som får mig att dras till hennes bilder som bin till en blomma.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback