Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Stop for a minute and smile

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Jag sitter här och oroar mig litegrann. För några veckor sedan, när jag fortfarande var i USA, fick jag som en liten öm knuta i armhålan. Jag antog att det var en svullen körtel eller inflammerad hårsäck, och efter några dagar försvann den. Men nu har jag fått samma sak igen, på samma ställe. Vad betyder det? Jag vill ju inte sitta och noja i onödan, men lite orolig blir man ju ändå. Får kolla upp det när jag ändå ska till husläkaren nästa vecka. Förhoppningsvis har den försvunnit till dess.

Nej, nu ska vi inte deppa ner oss i det här. Låt oss kolla på lite skönhet i form av Daphne Groeneveld istället:


Anonym

när du har pluggat klart kommer du forsätta bo kvar i new york eller flyttar du tillbaka till sverige?:D

2011-06-20, 18:23:09
Anneli

Hade själv en knöl i bröstet som inte försvann och läste då massor samt gick hos bröstspecialister. Det jag kan säga är att typen som kommer och går (ofta samma tid i menscykeln) är helt ofarliga. Så störs du inte av den så ska det inte vara någon fara.

2011-06-20, 20:38:22
Lydia

Det kan vara en lymfkörtel som är lite svullen och det kan vara väldigt ömt. Det kan bli så när man är trött, håller på bli sjuk eller liknande saker. Inget att oroa sig för men blir det inte bättre är det ju bäst att kolla upp :)

2011-06-20, 21:06:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback