Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Roadtrip

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
När jag tittar igenom den här editorialen (snälla någon, hjälp mig att hitta ett bättre svensk ord för "this editorial" för det där låter ju bara löjligt) får det mig att drömma mig bort till den amerikanska västern. Ända sedan jag flyttade till New York har jag haft ett sånt otroligt sug att köra en roadtrip från östkusten till västkusten av USA. Tänk er att sitta i en skruttig bil på ödsliga vägar med trevligt sällskap. Bo på motell och besöka små städer. Uppleva kulturskillnaderna och träffa människor. Någon gång ska jag göra det, jag bara måste.


Anna

Jag åkte från Los Angeles till New York i somras och det är verkligen en av de bästa resorna som jag har gjort! Rekommenderar att åka via Grand Canyon, Texas, Tennessee, och New Orleans, alltså via södern. :)

2011-06-02, 21:26:04
Hemsida: http://annaspointofview.blogg.se/
Hanna

Ledaren :-D

2011-06-03, 10:59:27
Hemsida: http://haricas.blogg.se/
julia

Det måste jag också göra nån gång! Fan vad kul! ;D

2011-06-03, 21:06:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback