Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Lite udda middag

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Kom nyss hem från stan, har varit och fikat med min kära gudmor Marika. Vi åt god smörgås och pratade i några timmar på ett café på Söder. Därefter promenerade vi bort genom fina grönområden bort till min tunnelbanestation. Stockholm verkar ha mycket fina små smultronställen faktiskt, speciellt på sommaren.

Idag är jag ensam hela dagen och kvällen. Martin har ett möte med kunder som flugit in från London och ikväll blir de bjudna på fotbollsmatch (AIK-Norrköping) och middag. Så jag köpte med mig lite smått och gott hem som jag tänkte äta ikväll; en halvflaska rödvin, en baguette och spicy noodles. En rätt skum kombination faktiskt men jag sa till mig själv att välja vad jag var sugen på när jag var och handlade, och det blev detta. Så det så.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback