Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Glasögon från Warby Parker

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Min lärare tipsade om en grej för några veckor sedan som jag tycker är en otroligt bra grej:

För några år sedan startade företaget Warby Parker i USA. De producerar och säljer moderiktiga glasögon i bra kvalitet och olika styrkor. Och det finns det ju många som gör. Det som dock skiljer Warby Parker från andra glasögontillverkare är att de endast kostar $95. Alltså, runt 600 kronor för ett par snygga glasögon i den styrka du behöver. Grundarna tyckte helt enkelt att priset för kvalitetsglasögon var på tok för högt i de allra flesta fall (ofta $300+) och kom med en affärsidé där de kan erbjuda samma produkt för mindre än halva priset än vad det brukar kosta. Dessutom kan man beställa hem 5 par från hemsidan och prova sig fram till vilket par man vill ha, och sen skicka tillbaka de andra.

Själv använder jag inte glasögon, men ser sämre för varje år så det lär behövas snart och då vet jag vart jag ska köpa mina. Än så länge finns de inte i Sverige men håll utkik, det är nog bara en tidsfråga.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback