Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Fingerdekoration

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer


Jag har fem ringar som jag använder i princip varje dag. Eller nu ljuger jag lite; de senaste månaderna har jag av någon anledning varit dålig på att sätta på mig dem och de har fått ligga och damma i en låda i bokhyllan. Men nu ska jag börja igen, ett par ringar på fingrarna gör mycket för helheltintrycket. Som ni ser tycker jag om att blanda guld och silver.

1. Ring med upphöjd sten i krona från märket Heiring. Den här ringen köpte jag på Juvel & Design när jag kände att jag var värd att unna mig någonting fint. Den fastnar lätt i saker eftersom den står ut så mycket men man vänjer sig snabbt. Silver, 14K guld och cubic zirconia.

2. Ring med liten sten i guldfattning från märket Heiring. Likadant som föregående ring köpte jag denna när jag ville unna mig en äkta ring. Detta var den första "dyra" ring jag köpte för egna pengar. Silver, 14K guld och 0,05 ct diamant.

3. Ring i guld.
Den här ringen fick jag i studentpresent av mina föräldrar. Den är specialgjord till mig och materialet är mormors gamla guld som smälts ner och gjorts om. Älskar den! 18 K guld

4. Ring i silver med stämplad text
. Ringen köpte jag i butiken och lät Mimmi, vår guldsmed, stämpla in "Martin & Sofie" på sidan av den. Oxiderat och vanligt silver.

5. Ring i silver och guld från Art Metall. I 18-årspresent fick jag den här ringen av mamma och pappa. Tycker om den lite annorlunda designen. Silver och 18K guld.

Elin

Fina!

2011-06-01, 17:49:50
ullrika

Artonårspresenten och studentringen är mina favoriter. Annorlunda utan att vara obekväma att bära.

2011-06-04, 00:13:36
Hemsida: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback