Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

A day in the life

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer


- Har varit hos tandläkaren idag igen. Blöö, känns som det är mitt andra hem ibland. För er som inte vet har jag p.g.a. en olycka när jag var liten skadade tänder, och dessa måste hela tiden fixas till på ett eller annat sätt. Den här gången var det ny bettskena och rotfyllning som stod på schemat. Själva proceduren var inte så jobbig (jag är van vid det här laget) men inte lika trevligt när räkningen kommer. Gissar på att den kommer ligga runt 8000:-, underbart!

- Körde bil för första gången helt ensam. Låter inte som värsta grejen kanske, men för mig är det ett stort steg. Har lite svårt att se mig själv som körkortsinnehavarare (=vuxen) så att ta bilen själv och köra till tandläkaren hjälpte definitivt till att boosta mitt självförtroende. Lyckades till och med parkera snyggt!

- Tänkte prova på Zumba om en stund. Vi fick ett Xbox Kinect i julklapp och Lollo har köpt Zumba Fitness. Har kollat när hon kör och det ser (förlåt) ganska löjligt ut, men svettig blir man och det är säkert roligt. I brist på annat liksom. Och jag hade verkligen inte dött av lite träning just nu. Kommer inte ihåg sist jag rörde på mig faktiskt.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback