Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Imma miss you

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Näst sista dagen i Stockholm. I övermorgon vid den här tiden sitter jag på en buss hem. Det är lite ångestframkallande att tänka på det eftersom det innebär ett ovisst antal månader innan jag får träffa Martin igen. Meeeeen man kan inte ha lov för evigt och jag hade behövt komma in i en normal vardag igen för att inte totalt dö av allt godisätande. Det finns dessutom lite lösa planer på ett New York-besök i vår för hans del, så det ska nog bli bra.

Jag har skrivit tidigare om ett halsband från Dior Couture som jag ville ha ett liknande. Det var för några månader sen men nu är jag sugen igen. Diamanten kunde jag varit utan (inte så att jag tackat nej eller så..) så man kanske kunde få det uppgjort på Juvel&Design någon gång i framtiden. Annars får man lägga ca 7000 kronor på detta nedan.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback