Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

I Helsingborg

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer


Resan gick bra och jag är tillbaka i Helsingborg. Känner mig lite gladare än tidigare idag men fortfarande lite tung i hjärtat efter att ha behövt säga hejdå till Martin. Det är inte lätt, det där vuxenlivet.

Hade en mysig familjemiddag, lässtund med lillebror och sminksession med Lollo som piggade upp. Bilden ovan är tagen med Lollos superkamera (avundschyyyk) och jag tycker om den. Jag ser ut att ha rätt fina ögon där om jag får säga det själv. Hon har även börjat hjälpa mig med en ny bloggdesign som förhoppningsvis blir klar snart. Den kommer definitivt vara mer färgglad och ljus än denna. Som en tjej kommenterade, designen jag har nu är "lite dyster" och jag behöver ha lite färgklickar i livet. Håll utkik, den kommer snart.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback