Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Givenchy haute couture SS 2011

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Riccardo Tisci inspireras av sin RTW-kollektion men tar det några steg längre i den här haute couture-kollektionen. Influenser ser ut att komma från både Asien och nordiska vikingar. Älskar färgklickarna i de annars så skira, detaljrika plaggen.

(Lite pinsamt att jag trodde att det bara var en enda modell tills jag läste på Fashion Gone Rogue att de är typ sex olika. Har lite svårt att skilja på asiater ibland)




Adina Lee Radway

Hej Sofie! Jag heter Adina och jag är jätte intresserad av att plugga fashion management i just New York och när jag googlade på utbildningar så kom din blogg upp, jag är verkligen jätte nyfiken på hur utbildningen är på Fashion Institute of Technology? Hur länge har du pluggat? Var inträdes provet svårt? Vad kostar det att plugga där? =) Mvh, Adina

2011-01-26, 09:59:52
Sofie Lundberg, NYC

Hej!



Jag har pluggat i ett halvår nu, ska börja min andra termin. Är inget inträdesprov för att komma in, utan man skriver en personlig uppsats, skickar in betyg och gör ett TOEFL-test (engelska). Det kostar ca 45 000 kr/ termin att studera där, och man kan låna allt av csn.



Maila mig om du har fler frågor på [email protected]



MVH

Sofie

2011-01-26, 11:05:15
Hemsida: http://Http://lundbergsofie.blogg.se
Sab.....K...

Hej



Jag såg att du pluggar på FIT och jag hade tänkt söka dit till hösten 2011 och jag har läst ditt inlägg om hur man bör gå till väga vid sin ansökan till den skolan och måste först berömma dig..det är inte många som brukar vara så hjälpsamma :)..jag har dock en fråga, jag vill bara läsa en termin och några få enstaka kurser..är ansökningsprocessen detsamma eller ska man söka på ett annat sätt då? Det skulle vara otroligt snällt av dig ifall du skulle kunna besvara på den frågan :) är helt lost och vet inte hur jag ska söka..

2011-01-26, 11:53:13
Sofie Lundberg, NYC

Hej Sabina,



Tack, det är klart jag vill hjälpa till :) Vet själv hur svårt det var att hitta information. Dock är jag osäker på hur man gör för att söka bara en kurs. Du kan alltid ringa till skolan, de brukar vara hjälpsamma. Annars har jag en svensk kompis, Elin, som läste en illustrationskurs på FIT. Hon har en blogg (http://www.nycbyelin.blogspot.com/), kanske hon kan ge dig svar!



Mvh Sofie

2011-01-26, 12:43:20
Hemsida: http://Http://lundbergsofie.blogg.se
Sofie Lundberg, NYC

Oj, du kanske inte hette Sabina förresten? :D Trodde det stod det haha. Sorry för det :)

2011-01-26, 12:44:34
Hemsida: http://Http://lundbergsofie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback