Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

El Stockholmo

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Hola,

Nu har jag lämnat Helsingborg för två veckor som jag ska spendera tillsammans med Martin i Stockholm. Alla mina vänner åkte tillbaks till sina skolor, familjen jobbar och Martin var tvungen att åka tillbaka för att arbeta så jag tänkte att jag lika gärna kan spendera en del av mitt lov i huvudstaden. Det ska faktiskt bli mysigt. Även om Martin kommer jobba hela dagarna har jag planerat att träffa min gudmor Marika, gå på stan (fönstershoppa), besöka Martins jobb och umgås med Filippa - så det kommer inte gå någon nöd på mig.

Kom nyss hem från en mysig middag på Bamboo Garden, en kinarestaurang som ligger här runt hörnet. Åt friterad kyckling med citronsås, jättegott! Citronsåsen var ganska söt och luktade nästan som sockerkaksdeg (!), men det passade förvånadsvärt bra ihop med kycklingen. Drack till och med en kinesisk öl till - jag som inte ens dricker öl annars.


Frida

Älskar din blogg, läser den varje dag! Jag vill se massa bilder från NY, det är en så spännande stad :). Dina bildbomber är bäst :)

2011-01-10, 10:31:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback