Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Another day

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Martin jobbar hemifrån idag vilket innebär att han har företräde till internet. För några dagar sen hade vi ett trådlöst nätverk i lägenheten som innebar att vi båda kunde använda datorerna samtidigt, men av någon anledning har det lagt av. Och det blir rätt trist att sitta i en lägenhet och glo, speciellt när ens pojkvän bara sitter och jobbar.

Så nu sitter jag istället på ett café i Skrapans Galleria, dricker grönt the och använder mig av deras nätverk. Känns lite mer socialt på något sätt, även om jag inte pratar med någon eller så utan sitter helt koncentrerad på datorskärmen. Såg nyss en skådespelerska gå förbi. Hon var med i den där serien Drottningoffret som gick på SVT för ett tag sen men jag har ingen aning om vad hon heter.

Imorgon blir det förhoppningsvis middag med Soheil och Emma på en thailändsk restaurang de rekommenderade här i närheten. Måste även göra lite tråkiga saker, som att fixa nytt Visakort och tvätta kläder. Imorgon, som sagt.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback