Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Utflyttad, nästan.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Dagen har spenderats med att flytta alla mina grejer från 205 East 33rd St till mitt nya hem 41 Carmine Street. Det tog två taxirundor fram och tillbaka. Kanske inte låter jättemycket men det är rätt jobbigt när man själv får bära ner tusen väskor, lådor och påsar ner för 5 trappor. Fick som tur är hjälp av tjejerna när det var dags att bära upp igen, så egentligen ska jag inte klaga.

Ska sova i min gamla lägenhet i två dagar till. Hela rummet är tomt förutom min säng, en liten byrå och skyltdockan - ser så kalt ut. Jag har haft många mysiga, roliga, härliga stunder i mitt rum och lägenheten så det blir sorgligt att lämna, men också himla kul att flytta till nytt område med mina kära vänner.


Mitt tomma lilla rum

Helena Lundberg

Hej Sofie!

Hoppas att flytten har gått bra. Jag hittade din sida när jag googlade efter NY-bloggar och gillar hur du skriver.

Jag flyttar själv till stan i april för att plugga modekurser på Berkeley i ett halvår, och tänkte höra med dig om du har några bra tips på hur man hittar boende? Vad får man räkna med att betala i månaden för ett rum? Skolan ordnar inget och nu är det bara en månad bort så det känns som om jag borde ta tag i det nu... ;)

Ha det fint!

Helena

2011-03-01, 23:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback