Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En inspirerande lärare.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer

I en av mina kurser, Product Knowledge for Merchandising, har jag en helt underbar professor. Hon heter Elaine Stone och är runt 70 år gissar jag men piggare än de flesta av mina 19-åriga klasskamrater. Varje dag har hon hatt på sig, olika varje dag såklart, som hon höjt upp med nåt slags skumgummi så att de liksom sitter ovanpå hennes huvud. Hon har skrivit två av våra mest använda läroböcker på FIT och varit delaktig i utformningen av Fashion Merchandising-utbildningarna på skolan. Ryktesvägar hade jag fått höra att hon var en ganska tuff lärare som gav alldeles för mycket arbete, men än så länge har jag älskat att komma till hennes lektion. Det är så kul att ha en lärare som har stor insikt i ämnet hon lär ut och visar att hon faktiskt brinner för det. Dessutom är hon underhållande, kommer alltid med roliga, sarkastiska kommentarer och skrattar hela tiden. Jag ser fram emot en hel termin med henne som lärare.

ida

svar: tack så mycket! :D

2011-02-12, 09:31:47
Hemsida: http://byidagustafsson.blogg.se/
FIONA - ja, som hon i shrek

tack så mycket sötan :Ä*

2011-02-12, 16:42:08
Hemsida: http://lovefiona.blogg.se/
Siri - En personlig blogg om mode och stil.

Men gud va roligt att du pluggar på F.I.T :) Det har jag varit grymt sugen på ett bra tag. Det är en fantastisk skola va? :) Vet du om man kan läsa en kurs bara eller är det enbart hela utbildningar? :) Kram

2011-02-12, 17:24:27
Hemsida: http://siribeckman.se
zeppa

UNDERBAR... det är ju helt fantastiskt att få tillgång till henne... har du googlat på henne?

2011-02-13, 19:32:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback