Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

The show

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Sådär! Nu har jag varit på min tredje Oscar de la Renta-show och lika kul var det även denna gång. Dagen började klockan åtta på kontoret, där jag fick uppgiften att åka till kyrkan där showen hölls och hjälpa till med att checka in alla människor med backstagepass: modeller, produktionsteam, makeup-artister, frisörer, påklädare etc.

Tanke som slog mig: modeller som man känner igen från tidningar och modeshower är inte så fantastiskt långa/smala/vackra/felfria som man lätt kan tro. Absolut är de vackra, men också precis som alla andra på något sätt

Sen var det dags för showen att börja, och jag ställde mig på en bra plats så jag såg allting. Det var en jättefin show, väldigt härlig stämning och fina kläder. Kollektionen var inte lika bra som vårkollektionen om jag får uttrycka min åsikt, men fortfarande jättebra. Extra kul var att se slutprodukten av smyckena som jag har jobbat med under hela hösten.

Kändisar på plats: eftersom det inte är en fashion week-show uteblev de stora namnen (som sist, Nicki Minaj och Justin Timberlake) och istället var det mest modefolk som Nina Garcia, Anna Wintour, Andre Leon Talley och Grace Coddington. Inte fy skam det heller.








Julia

Gud den aprikosfärgade ser helt fantastisk ut!

2011-12-05, 22:20:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback