Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tips för den uttråkade

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
När man bor i den här stan är det omöjligt att inte gå väldigt mycket hela tiden. Man går till skolan, man går hem från skolan, man går till vänner, man går och handlar, man går, går, går går. Det är rätt många timmar man spenderar på fötter. Och det kan bli rätt trist emellanåt.

Men jag har hittat världens bästa grej som gör att jag aldrig behöver ha tråkigt på mina många och långa promenader genom stan: P3 Dokumentär Podcast!


Okej, det låter kanske inte så spännande, men jag har nu lyssnat på ungefär 10 avsnitt (alla är ca 1 timme långa) och är helt fast. Har hört dokumentärer om Knutby-morden, Toblerone-affären, 11 september, Alexandramannen, Gryningspyromanen, hedersmordet på Pela etc. etc. Många av sakerna hade jag inte koll på förut eftersom det hände när jag var liten men sjukt intressant att lyssna på ändå. Känns lite nyttigt på något sätt också, att lära sig någonting samtidigt som man är ute och spatserar.

Ladda ner det om ni som jag blir uttråkade på promenaden, på tåget, i bilen eller whatever. Jag lovar, det är sjukt bra!


Sara

Smaaaart! Tack för tipset! :)

2011-12-09, 11:32:59
Lina

Åh jag gillar dom också!! Men när de är de läskigaste avsnitten blir jag helt uppskrämd att jag typ skriker till om någon petar på mig, haha

2011-12-09, 12:04:36
Rebecca

Jag älskar också P3 dokumentär! Jag jobbar natt och det är det bästa tidsfördrivet, har dock lyssnat på alla nu så inväntar fler:)

2011-12-09, 12:37:44
Hannah

Va fan.. Ska man bli straffad för att man inte har en Ipod, jag vill också ha P3 dokumentär. Trist!

2011-12-11, 08:07:16
Hemsida: http://gingertea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback