Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ställer upp

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Precis när jag kom tillbaka från USA i maj ringde en kvinna från ett forskningsprojekt i Örebro. Hon sa att mitt personnummer blivit slumpmässigt utvalt att delta i en studie, och undrade om jag kunde tänka mig att ställa upp på en intervju. Först var jag väl inte jättesugen, eftersom hela grejen tar ca 1,5 timme och det kändes rätt segt. Men samtidigt, om man kan ställa upp och göra det lättare för forskarna att få fram resultat så varför inte? Så jag tackade ja, och imorgon ska jag träffa en kvinna som ska intervjua mig. Är lite spännande faktiskt, och - bäst av allt - man får ett universalt presentkort på 400:- som tack för att man ställer upp. Jag behöver ju faktiskt köpa en ny bikini innan vi åker..


Amanda

Hej du fina!



Jag har en fråga angående programet du läser på FIT. Jag såg att det var "Associate" program. Vad är det för skillnad på det och en "bachelor" degree? Kan man hoppa på en master efter din utbildning? Eller är det en bachelor som gäller efter din utbildning? Förstår inte riktigt. Tacksam för hjälp!

2011-08-15, 17:00:34
Amanda

Jag har ytterligar en fråga: Vart rekomenderar du att bo på Manhattan? Har aldrig varit i NY och tänkte flytta dit och eftersom det är så himla stort så är det svårt o veta vart de "bra" kvarteerna ligger? Vore jättesnällt om du kunde förklara lite urförligt typ vart det anses vara "fint" och bo (säkert & centralt) och där man inte gärna skulle bo. Tacksam för alla tips jagkan få!



Sedan vill jag även säga tack för en rolig och inspirerande blogg! Keep going :)

2011-08-18, 18:09:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback