Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Lite ledighet

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Ang. tandläkarbesök: tack snälla gulliga för att ni tipsade om tandläkarförsäkring. Det hade ju verkligen varit bästa alternativet men när jag frågade min tandläkare idag sa hon att jag, som har så mycket problem med mina tänder, i så fall hade fått betala en premie på typ 500 kr/månaden, och det känns ju lite dumt.

Wooohi, idag jobbade jag sista dagen på jobbet! Även om jag som vanligt kommer sakna mina arbetskollegor är det superskönt att få ledigt ett tag innan allvaret börjar igen om ca 2 veckor. Nu ska jag bara njuta!

Befinner mig i Båstad för tillfället, och om ca 36 timmar åker vi till Grekland. Imorgon träffar jag Petra och Elinor, vi ska gå på kallbadhuset och mysa hela dagen. Bara roliga grejer att se fram emot helt enkelt.

Hittade en så fin New York-bild som jag måste visa. Snart, snart är jag tillbaka:



Elin

Heej, har följt din blogg nu ett tag och ser så mycket fram emot när du åker tillbaka till New York och kommer blogga därifrån. :) din blogg är grym! kram

2011-08-16, 22:47:21
Hemsida: http://elinrosenqvist.blogg.se/
Sara

Vilken härlig bild!

2011-08-16, 22:52:22
Hemsida: http://littlenova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback