Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Last day

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
6 kommentarer
Idag är sista dagen vi har kvar här, imorgon åker vi tillbaka till Sverige igen. Sorgligt, inte minst för att jag nu inte kommer träffa Martin på ganska länge. Men annars ser jag fram emot att börja skolan igen. Fick ett mail igår angående en av mina online-kurser, Introduction to Fashion Marketing. Verkar krävande men roligt. Får hoppas jag känner likadant om några veckor.

Anywayzzz. Klockan är 08:22 och jag tänkte snart väcka Martin så att vi kan gå och äta frulle. Igår var första gången det faktiskt gick att bada i havet (det var röd flagg precis som alla andra dagar men de flesta struntade i förbudet eftersom vågorna inte var lika höga som tidigare) så det gjorde vi typ hela dagen. Vi blev slukade av en och annan av de fortfarande ståra vågorna men roligt var det!

Ska fira vår sista kväll genom att gå på en fin restaurang som heter Zafferano och som vi hört ska vara väldigt bra. Hoppas den lever upp till våra förväntningar!

Och förresten, hoppas ni har överseende med den dåliga uppdateringen. Har helt enkelt haft det för härligt för att sitta framför datorn under dagarna. Kommer tillbaka med stor kraft så fort jag kommer tillbaka till NYC, jag lovar :-)



Sabina

Hoppas du hade en grym semester :) Ser härligt ut med den fräscha brännan och ditt ansikte som bara lyser av glädje :)

2011-08-24, 11:54:16
Hemsida: http://callmes.blogg.se/
Jennifer Danielsson

Hej Sofie! Grym blogg du har! Jag vill åka till USA och NY för att eventuellt plugga fashion marketing mm men undrar om du har något tips för mig hur jag kan få en praktikplats nu (vecka 45-47) som är där för att få känna på känslan av att vara där "själv" har bara varit dit i sällskap förr. Går tredje året på gymnasiet.



Kram Jennifer

2011-08-24, 19:17:29
Hello, I'm Louise - Londonblogg (Syster)

oh, så fin bild! Skypa med din syster snart När du kommit hem, ellor ikväll??

2011-08-24, 20:03:25
Hemsida: http://helloimlouise.com
Malin

Hej! Jag ska flytta till NY nu i höst för att plugga och har lite panik eftersom jag inte har lyckas hitta någon lägenhet än.. Du har inga tips på var jag kan hitta tillfälligt boende? Vore evigt tacksam för snabbt svar Vänliga Hälsningar Malin

2011-08-24, 21:05:45
Anna

Det är klart vi förstår! Njut så mycket du bara kan! :) fast du kanske kan göra ett inlägg med lite bilder från resan sen när du kommer hem?

Ser fram emot att få följa ditt liv i New York igen :)

2011-08-24, 23:49:56
Hemsida: http://annaspointofview.blogg.se/
Rasha

vad heter texten du har när du skriver dina inlägg? :)

2011-08-26, 00:29:06
Hemsida: http://raashaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback