Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hejdå, Minoa Palace

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer

Tjolahopp tjolahej!
Nu sitter vi i den stora receptions-loungen och väntar på att vår flygtransfer ska komma och hämta upp oss om ungefär 90 minuter. Lite vemodigt känns det att lämna, men vi har haft otroligt mysigt och kommer minnas den här semestern länge länge!

Imorgon bitti ska jag försöka vakna tidigt och börja på evighetsarbetet att packa/tvätta/städa inför en ny höst i New York. Jag kan komma på tusen saker som hade varit roligare att göra, men har man bara knappt två dagar hemma så får man försöka göra det bästa av tiden. Morgondagens höjdpunkt är att Sara och lille Oscar kommer och hälsar på mig på eftermiddagen, det ser jag fram emot.

Sålänge kan vi ju titta på vad jag har stoppat i mig i princip varenda dag här på Kreta. All-Inclusive buffet is the shiez! (och yes, det är bantning från och med nu)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback