Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ett i-landsproblem

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
9 kommentarer
ARHHHH JAG HATAR FIREFOX JUST NU! PRECIS NÄR JAG SKRIVIT JÄTTELÅNGT INLÄGG KRASCHAR DET!! Åååååh, seriöst.. Jaja, here we go again då.

Jag och Martin håller på och kollar hotell inför vår semesterresa om ett par veckor. Det är inte det lättaste kan jag säga, för vi vill att det ska vara helt perfekt. Dels för att det är rätt mycket pengar som ska spenderas, men mest för att det är sista gången vi kan vara tillsammans på ett par månader. Då är det viktigt att allt blir bra. Just nu har vi två alternativ vi sitter och väljer mellan, båda i Grekland: 

Avra Imperial Beach Spa & Resort
Det här är mitt favorithotell sett till design på rum, poolområde etc. Det är helt nybyggt och ser superfint ut på alla bilder. Enda nackdelen är att det ligger ganska avsides. Det närmsta civilisation man kommer till är den lilla fiskebyn en promenad bort, och vad jag har läst har den inte jättemycket att erbjuda.



Minoa Palace Resort & Spa
Det här är Martins favorit. Ett femstjärnigt hotell med precis allt du kan tänka dig; bra restauranger, tennisbanor, spa-avdelning, meter till stranden etc. Vi har läst reviews på olika hemsidor och (nästan) alla verkar ha stormtrivts på den här anläggningen. Dessutom ligger den nära en lite större stad/by där man kan strosa omkring, kanske shoppa och äta gott.


Det här är Martins favorit. Ett femstjärnigt hotell med precis allt du kan tänka dig; bra restauranger, tennisbanor, spa-avdelning, meter till stranden etc. Vi har läst reviews på olika hemsidor och (nästan) alla verkar ha stormtrivts på den här anläggningen. Dessutom ligger den nära en lite större stad/by där man kan strosa omkring, kanske shoppa och äta gott.

Det hade varit helt fantastiskt om någon av er har bott på på något av hotellen och kunde ge mig lite råd! Annars får vi väl bara välja något till slut och hoppas på att det blir bra :-)

My

Hej! Är det andra hotellet i Platanias på Kreta? Såfall är det helt perfekt enligt min bror och hans vänner. De kom nyss hem därifrån och allt var förstklassigt.

2011-08-04, 11:51:18
Cicci

Jag har inte varit på någon av dem.. men efter dina beskrivnngar tycker jag helt klart att ni ska ta de andra hotellet! :)

2011-08-04, 13:57:21
Hemsida: http://kikkiola.blogg.se/
angie

Jag hade nog valt det sistnämda (hur fint det andra än må vara) det kan ju vara kul att se sig omkring lite i någon stad/by också :)

2011-08-05, 00:33:53
Hemsida: http://stylings.blogg.se/
Anonym

mendu! lite fina hotell då. men jag hade nog valt det sista, det såg gudomligt ut :)

2011-08-05, 10:57:31
gabbi

jag kom precis hem från detta hotell: http://www.starwoodhotels.com/sheraton/property/overview/index.html?propertyID=3555



helt perfekt och det rekomenderar jag verkligen!

2011-08-05, 17:14:51
Natalie

Oj jag tycker verkligen att ni ska ta det andra alternativet! Det första var riktigt coolt men på det andra verkade som om alla har en privat liten pool på uteplatsen? perfa ju! Och nära till civilisationen är nog viktigt, mysigt att se annat än hotellområdet när man ändå spenderar så mycket pengar. Hur mycket kostar en sån här resa om man får fråga? Och hur länge ska ni vara borta? :)

2011-08-05, 19:44:15
Hemsida: http://nrosenberg.blogg.se/
jossi

jag har varit på det här hotellet 2 gånger, det sviker aldrig. rummen är utomordentligt fina!

http://www.fritidsresor.se/resa/turkiet/alanya/blue-village-pascha-bay/

2011-08-05, 20:46:50
Hemsida: http://www.jossis.se
Claudia

Jag har varit i Kreta på ett hotell som låg väldigt nära minoa palace, och när jag var där i maj så såg jag att dom fortfarande höll på att bygga detta hotell. Och det var så otroliiiiiiiiigt fint!! Jag o min familj sa att vi ska definitvt till detta hotellet nästa gång vi åker dit, haha! Det var iallafall ett jättestort och exklusivt hotell. Som ni kanske vet ligger detta i en by, men det är bara mysiigtttttt! Man ser verklgigen hur det grekiska livet är. Vespor överallt, de slitna charmiga husen, alllt!! Älskade kreta. ÅK DIT!! :)

2011-08-05, 22:21:08
Caty

andra alternativet blir bra! Jag och anwar kom ju hem från Agia Marina igår, ligger rätt nära platanias. Är bra att se till att vara lite närmare stan, då "stan" är väldigt liten. För oss gick dagarna mest ut på att sola och bada hela förmiddagen, hem och duscha av sig sanden och saltvattnet och sen ut och äta på kvällen :]. Just platanias verkar vara where the action is också så det lär bli skitbra tummen upp

2011-08-07, 14:01:27
Hemsida: http://www.iamcaty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback