Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Metro i New York

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Det är inte ofta jag tar tunnelbana här i New York. Med gångavstånd till skolan, shopping och uteställen är det liksom inte så nödvändigt oftast. Men idag regnade det och jag hade fått blödande skoskav på båda fötterna, så jag tog E-linjen två stationer hem.

Metron i New York är inte speciellt fräsch. In fact, den är nog en av de mest ofräscha jag varit i. Det är smutsigt överallt och det luktar kiss. På spåren ligger en massa skräp och om man råkar nudda vid väggarna får jackan fläckar som aldrig går bort. Men om man bortser från allt det där kan man vara med om rätt intressanta saker; titta på folk och vad de har på sig (ni hade blivit förvånade ibland av vad folk använder som "kläder"), lyssna på duktiga sångare och musikanter, bli påhoppad av religiösa fanatiker som försöker konvertera en till någon skum religion du aldrig hört talas om och annat man inte är van vid hemifrån.

Jag känner mig också alltid väldigt lång på tunnelbanan här, vilket är trevligt. Missförstå mig inte, jag är inte speciellt kort, men när man umgås med modeller och andra amazon-kvinnor i den här stan känner man sig lätt som en pygmée. På metron är folk av nån anledning alltid rätt korta och då kan jag för en gångs skull stå och känna mig lång och ståtlig. Det kan vara värt att åka några metro-turer faktiskt.





已知 Mohammedi Al-debis™

allt bra?

2011-04-02, 15:34:39
Hemsida: http://mohammedialdebis.blogg.se/
E. Madeleine W.

Jag såg nyss din Blogg och blev genast intresserad. När jag läste detta inlägg började jag lé. Vi är ganska likadann på den där fronten. Jag brukar också studera, var jag än är, vad folk har på sig. Såklart måste jag också kommentera ALLT jag ser på en människa. Trots att detta är lilla Finland, ser man ändå mycket. Eftersom jag inte är direkt osynlig pga rullstol, har fashion blivit ett intresse! Aldrig att jag skall gå ut utan smink t.ex.. Visst suckar vissa ibland och tycker det är onödigt, men nej! För mig är det en stor betydelse.



Jag har även funderat att flytta till USA senare i livet. Men först kommer Sverige, till hösten -11.



Fin Blogg, och denna måste följas :D.



Kram,

E. Madeleine W.

2011-04-02, 16:58:38
Hemsida: http://emadeleinew.blogg.se/
Amanda

Coolt!! Att du bor i New York alltså!!!! (: fan va nice!! Hur är det i New York då??? =}

2011-04-02, 21:56:20
Hemsida: http://amandaekerothofsweden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback