Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Uppsatsskrivning

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Nu gick Martin för en stund sedan till jobbet och jag sitter här hemma i lilla lägenheten som en annan hemmafru och väntar på att han ska komma hem i eftermiddag. Vet inte riktigt vad jag ska göra av dagen faktiskt. Kanske påbörja min final essay i engelska som ska in om några veckor? Jag har aldrig varit en procrastinator och gör gärna saker i tid för att inte bli überstressad när det väl börjar närma sig deadline, och speciellt nu när min syster kommer och hälsar på nästan direkt när jag kommer tillbaka till NYC är det lika bra att få så mycket saker gjorda som möjligt.

Uppgiften är att göra en platsbeskrivning. Man ska välja ett ställe man tycker är intressant och som man tror man kan fylla 4-6 sidor om, inte helt lätt. Jag tror jag har kommit på vad jag vill skriva om; en flygplatsväntsal. Ni vet där man sitter och väntar på att man ska få stiga på planet vid gaten. Kom på det när jag själv satt och väntade på Newark Airport och började göra lite anteckningar. Trots att det vid första ansyn verkar vara ett rätt trist ställe att skriva om sker det mycket saker där under den korta period man oftast spenderar; barn som skriker, par som bråkar, folk som oroligt kollar igenom sina resedokument gång på gång, flygplatsanställda som hela tiden ropar upp namn på folk som måste komma och identfiera sig ytterligare. Jag tror att med lite fantasi och flyt kan det nog bli en rätt kul/intressant uppsats.

Men, om någon har något annat kul förslag tar jag tacksamt emot. Fler hjärnor tänker bättre än en, right?


Cecilia

Du borde göra den lite som love actually tycker jag, alla möten som sker och att det är bara kärlek :) i vänthallen i alla fall.

2011-04-18, 17:09:28
Anna

jovars, sist jag satt och vänta på att åka hem från London slår en snubbe i pilot uniform sig ner brevid mig och börjar läsa manualen.

Är inte flygrädd men fick lite handsvett!

2011-04-18, 20:00:18
Hemsida: http://abananna.blogg.se/
Anna

Låter bra! Annars är ju New Yorks subway en speciell plats ;)

2011-04-18, 21:49:33
Hemsida: http://annaspointofview.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback