Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Träning och förkylning

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Fredagen den 1 april börjar inte strålande direkt. Vaknar upp med en intågande förkylning som förstör mina planer på att hårt träningspass idag, och när jag tittar ut genom fönstret snöar det igen. Just wonderful. Nu fattas det bara att jag blir riktigt jobbigt april-lurad av någon för att fullborda denna fantastiska morgon.

Men nej, inga sura miner. Jag har ju faktiskt saker att se fram emot. Ikväll ska jag baka kanelbullar för alla mina fina tjejer kommer på frukost/brunch innan kuddkriget imorgon - och sist jag kollade på väderkartan såg det ut att bli 12 grader och sol imorgon!

Idag har jag en kort lektion i matte. Den är bara 50 minuter lång men brukar kännas som ungefär tre timmar, så kul är den. Frågan är nu; hur dumt är det att träna med förkylning? Gillar inte att tumma på mina rutiner men slipper helst hjärtinfarkt också. Någon som vet?


Mathilda

Om du håller dig undan konditionskrävande träning är det lugnt.. Styrka funkar fint :)

2011-04-01, 15:50:02
Hemsida: http://mathildamariaelisabet.blogg.se/
Linda

Allting pulshöjande (dvs all styrketräning) ska undvikas om man är sjuk. Har man en infektion i kroppen finns det risk att den sprider sig till hjärtat (hjärtmuskelinflammation). Så jag skulle säga att det är dumt. Hoppas att du kryar på dig!

2011-04-01, 17:50:12
Hemsida: http://headlong.blogg.se/
E. Madeleine W.

Det är inte bra att träna om man är sjuk, och inte heller om man har feber. Hjärtat kan ta skada...

2011-04-02, 17:02:57
Hemsida: http://emadeleinew.blogg.se/
M

Nej nej. Man ska inte träna med förkylning. Inte ens med känningar. Kände mig konstig i halsen i måndags, men tog en löptur i alla fall. Det har jag straffats för med feber och en dunderförkylning nu efter :/

Härliga bilder förresten! Älskar NY, bara väntar på nästa gång jag har möjlighet till en resa dit.

2011-04-03, 21:05:19
Hemsida: http://traningpag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback