Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Shopping i Stockholm

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Vad trött man blir av att shoppa! Kom precis hem och känner för att sova några timmar nu under eftermiddagen, och ändå var jag inte ute speciellt länge. Det var trevligt i alla fall att gå på stan själv. Jag hittade en kavaj och kofta till Martin och hann med att kika på lite grejer åt mig själv att sukta efter. Jag var också inne på H&M Home en stund. Vad jag förstått är det den enda Home-butiken i Sverige? Det var som ett litet mini-Ikea med en massa söta grejer och jag blev sugen på att köpa ett fint påslakan-set, duschdraperi och badrumsmattor. Det får bli nästa gång.



Sen hittade jag min snygga vän Johanna på Lexington-avdelningens reklamtavlor på PUB. Jag kom ihåg att hon berättat för mig att hon gjorde ett jobb för dem för ett tag sedan, så det var kul att se.


Johanna

Hihi, gulle! Har typ inte fått se dem själv! Saknar dig!

2011-04-19, 18:31:03
Hemsida: http://www.johannathuresson.blogspot.com
Sara

Det finns en till H&M-home, här i Norrköping :) Öppnade för några veckor sedan yey!

2011-04-20, 15:55:27
Hemsida: http://littlenova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback