Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

New York-tips: promenad längs Hudson River

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer


När man är trött på stadslivet och behöver få lite frisk havsluft ska man gå till strandpromenaden längs Hudson River. Den är ganska nyrestaurerad på många ställen och förbättring pågår ständigt. Helt perfekt för en joggingtur eller bara en lugn promenad med vänner. Blir man sugen på att sporta finns tennisbanor, minigolf och basketplaner utplacaerade längs vägen. Det finns även roliga lekplatser för de lite mindre.

Förra hösten var det ju otroligt varmt ändå in i oktober och när jag bodde på 15th street gick jag så fort jag fick möjlighet ner till en av pirerna längs promenaden för att sola. Pirerna har väl förmodligen tidigare varit för avlastning av fartygslass, men nu är många av dem täckta av gröna gräsmattor, så att man kan ligga och njuta av det vackra vädret även i en storstad som New York.


Double J CherryCoke

Vilket smultronställe mitt i en sådan storstad! :)

2011-04-13, 17:19:18
Hemsida: http://doublejcherrycoke.blogspot.com/
alexandra

måste bara säga att jag älskar din blogg. Man blir verkligen inspirerad och jag som vill bo i New York i framtiden tycker det är jättekul att följa dig! Tack för en rolig blogg!

2011-04-14, 07:48:20
evelina carlson

åh va underbart!

2011-04-14, 18:49:48
Hemsida: http://evelinacarlson.devote.se
Frida

Jag bara älskar alla bilder!! Fortsätt!!

2011-04-16, 14:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback