Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Idioter

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Alltså inte för att vara sån, men vad är det för fel på vissa människor? Jag var på väg till bussen för att möta Martin när jag går förbi en gäng killar som grillar. En av dem börjar skrika "Du är så vacker, du är så fin, hej du fina" osv. när jag går förbi och eftersom jag inte riktigt känner för att svara ignorerar jag bara och går vidare. Då blir killen plötsligt sur och börjar istället skrika "Du är så ful, du är så ful" ända tills jag hunnit därifrån.

Seriöst, varför ska man behöva utstå sånt där? Först blir man påhoppad med komplimanger som man inte vill ha och som bara gör en obekväm, och när man då inte reagerar på dessa blir man förolämpad. Vad tror han, att jag ska vända på klacken, springa mot honom och kyssa honom på munnen som tack? Att jag ska fnissa lite tjejigt och bli generat smickrad av hans fina ord?

Ärligt talat.

Emma

Idioter.

2011-04-18, 21:41:17
Hemsida: http://emmzie.se
Yasmine

Det finns inget annat att säga än; idioter...

2011-04-19, 09:53:57
Hemsida: http://yassei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback