Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Godis, godis, godis.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Det är ganska illa när man efter bara en dag är sugen på godis igen. Räcker det inte att smälla i sig en påse om dagen 10 dagar i sträck? Tur för mig att amerikanerna inte är så duktiga på godis som vi svenskar. Det är väldigt få grejer jag gillar av amerikanskt godis. Det enda jag köper när jag är sugen, och när jag inte har ork/råd/lust att gå till Sockerbit är; Sour Patches, Swedish Fish och Dairy Milk Chocolate (smakar precis som Marabou). Och dessa skulle jag inte kalla mer än helt okej. Jag har sagt det förut och säger det igen; inget går upp mot svenskt glösgodis.


Godishyllan inne på Duane Read i Chelsea

Sofia

Jag läser din blogg varje dag, flera gånger per dag och vill bara säga att du inspirerar väldigt mycket. :) du är så duktig! Kram!

2011-04-26, 12:33:32
Hemsida: http://sofiaslivsstil.blogg.se/
Matilda

Din blogg är så cool! Har alltid drömt om att bo i New York.. En dag tänker jag göra det också. Hoppas du har det bra! Kolla gärna in min blogg ^^



Du inspirerar :-)

2011-04-26, 15:33:56
Hemsida: http://maaatildaz.blogg.se/
Sara

Skittles och Twizzlers! :)

2011-04-27, 12:29:48
Hemsida: http://littlenova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback