Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Blåbärspaj

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer


Sitter här och dricker te innan läggdags. Filippa har världens godaste blåbärste med sig från Sverige som vi får smaka om vi är snälla. Smakar blåbärspaj om man häller i lite mjölk! Dagen idag har varit lugn, bara plugg och skola. Ibland får man ha sådana dagar, även om det är riktigt tråkigt om man känner att man inte utnyttjar sin situation till max. Härligast idag var dock när jag efter en springrunda i Soho/Tribeca gick upp på min terrass och stryrketränade i solen. Helt underbar känsla! Om ni provat att träna på ett tak i New York fattar ni vad jag menar.

Har varit lite dålig på att uppdatera de senaste dagarna, men jag får inte lika mycket inspiration utan min kamera. Och hur kul är det egentligen att bara läsa en text utan bilder? Men, om några dagar lär sladden vara här och då kör vi på som vanligt igen.

Godnatti!

STYLE CRUSH

så fin du är ! :)

2011-04-07, 06:56:45
Hemsida: http://www.emira.se/bloggar/style-crush
Emelie

Hittade nyligen hit och jag fullkomligt älskar din blogg! Kan bero på att du bor och lever i min favoritstad ;) Du är grym!

2011-04-07, 10:18:24
Hemsida: http://designbyemlson.blogg.se/
Sanna

Heeej!

Fan vilken lyx att du bor i NY!

Jag åker till NY den 6e juli-11juli. Har du några tips om vart kändisar festar?



Kram

2011-04-07, 10:57:32
Hemsida: http://sforsanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback