Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Biobesök

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Soul Surfer var jättemysig. Den är baserad på den sanna historien om Bethany Hamilton, den unga surf-älskande tjejen från Hawaii vars arm blir avbiten av en haj en dag när hon paddlar på sin surfbräda, och hur hon därefter måste lära sig att överkomma sitt handikapp för att kunna fortsätta surfa. Lite töntiga dialoger emellanåt och ett klyschigt amerikanskt vi-är-en-lycklig-familj-och-bråkar-aldrig-stuk, men väldigt känslosam på sina ställen. Framför allt fick man ett otroligt sug att åka till Hawaii! Verkar otroligt vackert, färgstark och fridfullt. Någon som varit där?

(Och ja, min kamerasladd är fortfarande borta. Var inne i flera olika butiker idag men tydligen är den typen av sladd som hör till min kamera väldigt ovanlig och svår att få tag på. Just my luck. I värsta fall får det bli en ny kamera, men jag har fortfarande lite hopp kvar)


STYLE CRUSH

åh den vill jag se minsann! :)

2011-04-06, 06:55:31
Hemsida: http://www.emira.se/bloggar/style-crush
Lotta

haha, väldigt fridfullt med hajar indeed! att tappa kamerasladden är en perfekt ursäkt för att fixa ny kamera, eller så kan jag bli din personliga fotograf!

2011-04-06, 07:06:28
Hemsida: http://ltothe8.blogg.se/
emilia

Jag var till två öar i Hawaii i somras och det är verkligen underbart! Deras liv och atmosfär är helt annorlunda från vad vi är vana vid och jag blev i alla fall helt förälskad! :)

2011-04-06, 10:17:50
Hemsida: http://emiliaaj.blogg.se/
Anonym

Om du inte hittar en sladd kan du nog köpa en kortläsare som sätts in i USB-uttaget och så sätter du i ditt SD-kort i läsaren :)

2011-04-06, 13:42:51
Anna

Ja Hawaii är verkligen så fantastiskt som alla säger! Har varit på ca 4 öar när jag var på kryssning där för några år sedan. Underbart verkligen! :)

2011-04-06, 19:04:10
Hemsida: http://annaspointofview.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback