Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Beställd.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Om jag hade haft kamera nu hade jag tagit en bild och visat er hur fantastisk väder det är ute, men eftersom läget är som det är får ni nöja er med att tänka er den strålande sol som lyser rakt in i mitt rum just nu. God nyhet är att jag i alla fall beställde sladd igår (tack för erbjudandet dock, Lotta! :P), så inom några dagar lär min kamera vara up and running igen.

Igår satt jag uppe rätt sent efter bion, pluggade och kollade Sex & The City. Eftersom min engelskaklass är online varannan vecka börjar jag inte förrän klockan 5 PM idag, så jag tänkte spendera tiden med att träna och plugga lite ytterligare. Jag gillar inte att skjuta upp saker framför mig utan kommer igång med läxor etc. långt i förväg så jag slipper stressa, en egenskap hos mig själv jag är rätt nöjd med faktiskt.



Bild tagen med min systers super-mega-kamera (som jag hoppas att jag en dag kan sno utan av henne utan att hon märker det). Den lyckas ta bra bilder till och med när man är helt utan smink och har äckligt hår som här. Magi!

Sara

Sofie!Du ar grym pa att ta foton! you're a true artist!:)kul och se dig igar! puss

2011-04-07, 04:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback