Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

YESYESYES!!!!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
6 kommentarer
Okej, okej, okej, okej jag är alldeles för upphetsad för att ens kunna tänka klart. Det pirrar i magen på mig, det är inte klokt. Men nu är det i alla fall klart;

JAG SKA GÅ PÅ RALPH LAURENS FASHION SHOW S/S 2011!

Kan ni fatta eller? Det kan inte jag. Det är sånt här jag drömde om innan jag flyttade till New York, ett tänk-om-scenario. Sånt man inte tror händer på riktigt, och så plötsligt står jag här; har precis gjort ett miniträningspass på morgonen när jag får ett mail från bästa, bästa Tord som säger att han ordnat biljett till mig. Jag ska vara på Skylight Studios klockan 10.30, alltså om två timmar. Guuud. Nu måste jag duscha. Ska försöka ta så mycket bilder jag kan. Det är dagar som denna man önskar att man hade en bra kamera..




Jonny

Hej Sofie!



Grattis. Gör som Bryanboy och ta fördel av visningen. Dock har han ju alltid bra platser...



Lycka till. Gillar bloggen din. Du kanske kan bli en maktfaktor inom mode i och med din första visning. ;-)



mvh

Jonny

2010-09-16, 14:49:34
Johanna på UNICEF

Hej!



Johanna heter jag och är webbansvarig på UNICEF, vi har precis startat nätverket: Bloggare för varenda unge - och då du tidigare har skrivit om oss undrar jag nu om du har lust att bli en del av det - en viktig länk i en stark kedja av människor som kämpar för alla barns rätt till överlevnad och utveckling. Och det är absolut kravlöst! Kika gärna in på sidan: Bloggare för varenda unge (http://www.unicef.se/stod-oss/bloggare-for-varenda-unge)

Anonym

:) pa

2010-09-16, 17:28:40
zeppa

kan bara säga ååååå!!! Har du lust att i korta drag förklara skolplanen, dina ambitioner, vad du siktar på att "bli" när detta är klart?



kram zeppa (nu har verkligen fått ett nytt nöje, detta att följa dig...)

2010-09-16, 19:54:00
Anonym

fick sms av tord idag som berättade att du skulle på ralph lauren visningen med honom idag. grattis. va roligt !! försökte nå dig på skypen nu ikväll men du var inte uppkopplad...provar imorgon igen....antar att du e ute å glider omkring på din stora "räkmacka" nånstans i the big apple... hehe.. puss mamma

2010-09-16, 22:57:32
Matilda

Åh så roligt!!! Hoppas du har det skoj! (Vilket jag är säker på att du har!)



Du, är lite nyfiken. Skulle vara jätteroligt om du ville berätta lite mer om din bakgrund, alltså, hur kommer det sig att du valde New York? Du verkar känna många där (vem är Tord?!) och du verkar vara grym på språket vilket får mig att tro att du kanske pluggat utomlands tidigare? Du har skrivit några förkortningar tidigare, men jag har ingen aning om vad de står för! Haha! Vore jätteroligt att få läsa lite mer om din bakgrund kring allt detta! För du känns inte som en vanlig tjej från Sverige som bara "kom på att hon ville åka till New York" helt plötsligt, så som många kan få som infall? Eller har jag fel? Du verkar känna många i branchen helt enkelt! Vilket yrke strävar du efter?

Kram M

2010-09-16, 22:59:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback