Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Väldigt trött och tråkig

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Ojojoj, SD har blivit invald i riksdagen och folk på Facebook går crazy. Ska bli intressant hur detta tacklas av Alliansen och om SD får något inflytande.

Själv har jag inte varit speciellt politiskt insatt idag - jag har shoppat. Låter som en riktigt no clue-brud som struntar totalt i politik men när man är här är det rätt svårt att relatera till vad som händer hemma. Livet är precis som vanligt i den här stan, ingen vet någonting om att det är val i lilla Sweden. Dessutom ville jag inte sitta inomhus hela dagen och följa valvakan när det var strålande sol utanför. Sorry Sverige.

Är halvnöjd med min shoppingtur om jag ska vara ärlig. Hittade inte så mycket bra grejer som jag hade velat utan det blev mest basgrejer som toppar och strumpor. Ett par väldigt snygga skor och en hatt blev det i alla fall! Visar sen när jag inte är helt död.

Träffade också Vayo idag. Han är son till min gudmors vän och det var jättekul att äntligen ses efter en massa sms:ande fram och tillbaka. Vi tog en liten to go-fika och satte oss på en parkbänk en stund o pratade. Supertrevligt!

Orkar inte skriva någonting mer just nu känner jag så förlåt för ointressant inlägg. KLEM.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback