Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Idag och igår

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Igår kväll:
Det blir inte så många bilder på en själv när man håller i kameran, men I give you mina söta vänner istället.
Idag:
Har haft en väldigt avslappnad, mysig, skön dag hemma hos flickerickorna. Filippa ringde mig kl. 12 (nej jag sov inte.. kanske lite) och föreslog att vi skulle laga pannkakor och kolla på Astrid Lindgren-filmer. Perfekt en dagen-efter-söndag. Vi åt pannkakor tills det sprutade ur öronen på oss, gud vad gott det var. Fram till nu är det det enda jag ätit på hela dagen, så mätt blev jag. Sen kollade vi lite på Mio Min Mio och Karlsson På Taket.

Förresten, innan jag kom hem till tjejerna var jag och Elin på lägenhetsvisning och HAHAHA det var det värsta jag varit med om. För det första låg lägenheten i ett helt dodgy område i East Village, fast det fattade vi inte förrän vi kommit dit. När vi knackade på öppnade en halvpundad rastafari/konstnär. Han skulle åka iväg en period för att spara pengar och tänkte lämna lägenheten möblerad. Med möblerad menade han tydligen full av SKIT, för hela lägenheten var proppfylld från golv till tak med prylar. Sängen var hemmagjord. Det var tavlor på varje kvadratcentimeter av väggarna. Alla bänkytor var täckta av gamla papper, skruvar, muttrar, porslin, penslar, böcker - allt du kan tänka dig. Vi höll god min för killen var trots allt trevlig men gick därifrån så snabbt vi kunde.

Anyhoodle (great word, Louise), här är lite fler bilder från dagen. Måste passa på att visa hur Karin och Filippas lägenhet ser ut nu när de börjar bli klara, jättefin!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback