Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Boknörd

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Tycker ni precis som jag att gå är en av de tråkigaste grejerna man kan göra? Att bara ta sig från punkt A till punkt B utan att ha någonting att göra emellan? Well, då har jag en lösning; läs en bok!

Jag har alltid en bok i väskan som jag tar upp så fort jag behöver gå mer än 50 meter själv någonstans. Seriöst, tiden går så mycket fortare! Igår råkade jag till och med sätta mig på fel tunnelbana bara för att läste på väg nerför trappan till den, och idag gick jag förbi mataffären jag skulle in på. Okej, det kanske inte var så positiva saker men huvudpoängen är; man omvandlar något tråkigt till något roligt. Visst kanske man ser lite egen ut där man går omkring med en bok i ansiktet och visst råkar man gå in i folk eller lyktstolpar eller hundar ibland. Men varje gång nån tittar snett på mig tänker jag att jag är som Belle i Skönheten och Odjuret, ni vet i början av filmen då hon går omkring i stan och läser böcker och alla tycker hon är lite konstig men egentligen är hon snygg och smart och får en prins i slutet. Så tänker jag.

Just nu läser jag en bok som heter Sommardöden av Mons Kallentoft (skumt namn förresten). Först tyckte jag den verkade riktigt usel, för de första sidorna var skrivna med sån pretantiös ordbajseristil som jag hatar men nu är jag ganska fast. Det är en deckare som handlar om flickor som blir sexmördade i Linköping på underliga sätt och en kvinnlig polis ska försöka reda ut fallet. Originellt? Inte speciellt. Men fortfarande ganska spännande.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback