Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Svalare lördag

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Idag skiner solen som vanligt i NYC men luften känns mycket lättare och klarare. Det har börjat blåsa och den tryckande hettan har försvunnit för tillfället. Undberbart. Har inte gjort så många knop idag om jag ska vara helt ärlig, bara njutit av att kunna sitta inomhus utan att svettas ihjäl. Eftersom jag redan fått lite läxor jag så smått påbörjat dom - lika bra att försöka komma in i rutiner direkt. Längtar till när jag kan börja sätta mig på Starbuck's och plugga, med mina Hello Kitty-hörlurar och en kaffe.

Ikväll står vin på menyn på Karin och Filippas fina takterass, kanske en liten utgång också. Suger lite att jag är den enda i sällskapet som är under 21, men det löser väl sig. Har min vanliga "grisdag" idag lördag, så jag tänkte gå ner och köpa något gott att äta på Duane Reade. Kanske en donut, mmm.

Nästa vecka har vi i princip ingen skola alls. Måndag är Labor Day, onsdag är jag ju alltid ledig och torsdag/fredag är nån slags judisk högtid, Rosh Hashanah, så den enda dagen jag faktiskt går i skolan är på tisdag. Fashion Week startar ju på torsdag så det kommer nog vara mycket på gång i stan.


Två snygga syskon


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback